Websites zijn maatwerk

Websites spelen tegenwoordig een belangrijke rol in de bedrijfsvoering. Wij kunnen u van dienst zijn bij het ontwerp en de ontwikkeling van uw website. Of dat nu gaat om een eenvoudige website waar u informatie verstrekt of om een uitgebreide site met verschillende functies (nieuws, blog, fotoalbum etc.), wij leveren maatwerk!

Ontwerp

Op basis van uw briefing en onze bespreking daarvan zal een conceptontwerp worden gemaakt, die online wordt gezet zodat u die op uw gemak kunt bekijken. Met uw bevindingen zal het concept aangepast of uitgewerkt worden. Er wordt pas gestart met de ontwikkeling van de site als er goedkeuring is op het ontwerp.

Ontwikkeling

Het definitieve ontwerp zal worden omgezet naar een goede en snel functionerende website. Tijdens het coderen van de site wordt er doorlopend rekening gehouden met de richtlijnen van het w3c en wordt alle code geoptimaliseerd voor zoekmachines. Binnen het CMS van de website of de webshop zal vooral rekening worden gehouden met de gebruiksvriendelijkheid voor de beheerder(s) van de content.

CMS

In bijna alle gevallen worden websites die we opleveren in een CMS geplaatst zodat u zelf eenvoudig uw content kunt beheren. Het enige wat u daarvoor nodig heeft is een internetverbinding en een browser. Welk (open-source) CMS we gebruiken is afhankelijk van de wensen voor uw website. Over het algemeen gebruiken we CMS Made Simple, een prettig werkend CMS met voldoende uitbreidingsmogelijkheden (modules).

Oplevering

Na afronding van uw project zal de website live gezet worden. Indien uw site in een CMS is geplaatst krijgt u toegang tot en uitleg over het CMS. Na oplevering kunt u uiteraard bij ons terecht als u nog zaken op de site of in het CMS vindt waar u vragen over heeft. 

onze diensten

recent werk

  • Melktec BV

  • Bloemenboetiek 't Bolletje

  • Nessense

  • Sollector

  • DT-69

  • MN Fotografie

  • Mijn Kachelhout